VAN KLAVEREN BRUIDSWERK 

BLOEMSIERKUNST MET PASSIE

reacties van klanten

WAUW! Van Klaveren heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd.Naast het trouwboeket en een corsage, hadden we 3 enorme veldboeketten; deze waren echt waanzinnig, kleurrijk en bohemien, precies waar ik op hoopte.Gedurende de dag hebben we heel veel complimenten over de bloemen gehad.Het waren echt' wauw!'-boeketten.

De communicatie met Bertine verliep ontzettend goed, ze dacht met alles meteen reageert heel snel.

Vaak betaal je voor het woord "bruiloft" de hoofdprijs, maar dat is hier niet het geval.Al met al zou ik Van Klaveren daarom bij iedereen aanraden


Menno & Malou

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

In een woord geweldig! Bertine denkt mee in je wensen en weet dit te realiseren. Daarbij is ze ook eerlijk in wat er in je budget past of juist niet. Communicatie gaat snel en ideeën kunnen makkelijk veranderen of bijgevoegd worden.Wij hebben enorm genoten van alle bloemstukken die er zijn gemaakt.Het maakte alles erg feestelijk. Het was een echt droomplaatje.


Laura en Ranil

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

A&D

Mooie corsages, prachtige bruidsbloemen en bloemen voor op de trouwauto!

Duidelijke communicatie snelle reacties op vragen en flexibel in de levering.

Absoluut een aanrader.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Colinda : Fantastische bloemenvan geweldige kwaliteit. Bertine denkt met je mee, doet net een stap extra om het nog mooier te makendan waar je op hoopt, niets is haar te gek, alles met een lach....echt een topper

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Guido en Renee : Prachtige bloemengehak voor onze bruiloft. Meerdere boeketten besteld, allemaal perfect naar onze wens. Lieve ,vriendelijke vrouw makkelijk mee te communiceren. Echt van harte aan te raden.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

M&D : Echt heel blij met de bruidsbloemen. Bertine heeft ons goed geholpen.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

LINDA :Geweldig bloemstuk. Ook voor het bruidsmeisje. Doordat ik Bertine kon appen was het lijntje erg kort. Niks was te gek. De bloemen waren geweldig.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV