Bruidsbloemen Leiden

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bruidsbloemen Leiden

Heden ten dage is Leiden met 123.655 inwoners (1 augustus 2020) naar inwoneraantal de vierde gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Leiden is het centrum van een agglomeratie en stadsgewest met onder meer Katwijk. Jaarlijks trouwen meer dan 300 stellen in Leiden. Bent u een bruidspaar uit Leiden en zoekt u naar een leverancier voor uw bruidsbloemen dan bent u bij Van Klaveren Bruidswerk aan het juiste adres. 


Foto: Leiden kent vele mooie trouwlocaties

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van bruidsbloemen en aanverwante decoraties voor uw speciale dag! Van bloemenbogen tot autostukken. Van het aankleden van de locatie tot een kerk. Van bruidsboeketten tot corsages. Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag niet meer stuk kan. De aanwezigheid van verse bloemen afgestemd op uw wensen zorgen voor een speciale tint die uw dag nog onvergetelijker maakt. 

Gaat u trouwen op een van de vele leuke trouwlocaties in de Gemeente Leiden neemt u dan gerust contact met ons op. Uw bruidsbloemen worden door ons met zorg voor u samengesteld. 

Leiden staat bekend als studentenstad; het heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is het een toeristische trekpleister, dankzij landelijk bekende musea en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. De bijnaam luidt de Sleutelstad, verwijzend naar de sleutels in het stadswapen.

Naast de regio Leiden is van Klaveren ook actief in Katwijk, Noordwijk, Wassenaar, Rijnsburg, Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse, Warmond, sassenheim en omgeving.

Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

(Bronvermeldingen: Wikipedia, eigen tekst)

Share our website