Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Mijn naam is Bertine en ik sta al heel wat jaren met bloemen op de markt, net als mijn vader vroeger deed en daarvoor zijn vader. Van Klaveren is dan ook een echt familiebedrijf. Inmiddels werkt ook mijn dochter mee in de zaak, wat ik natuurlijk super bijzonder vind.

Een aantal jaren geleden ben ik mij gaan specialiseren in bruidswerk, omdat ik merkte dat ik dit echt een geweldig onderdeel van mijn vak vind. Wat is er nou mooier dan een bruiloft nog sfeervoller te maken met mijn bruidsbloemwerk.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en deze vormen voor mij altijd het uitgangspunt voor het uitvoeren van de opdracht. Om deze te kunnen vervullen ga ik dan ook geen uitdaging uit de weg.
Natuurlijk is het al geweldig om een bruidsboeket en corsages te mogen maken, maar daarnaast kan ik ook de trouwlocatie versieren, een autobloemstuk maken, een complete strandtent aankleden met bloemen of zelfs een gehele kerk. Inmiddels heb ik op de meest uiteenlopende locaties mogen aankleden voor het huwelijksfeest.

Zelf geef ik de voorkeur aan een persoonlijke en informele aanpak. Afspraken worden gewoon bij mij thuis gemaakt, waar ik een kleine studio heb ingericht. Hier kunnen we in alle rust de details bespreken zoals gewenste kleuren, vormen, en stijlen, klassiek, bohemian, modern etc.

Een impressie van mijn werk vind je op deze website. Ook op mijn facebookpagina Van Klaveren Bruidswerk plaats ik geregeld foto's van mijn werk. Mijn stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

Nauw betrokken was ik bij het maken van deze website. Ik vind het namelijk belangrijk om ook hier mijn persoonlijke stempel op te drukken zodat jullie als bezoekers van mijn website een goed beeld krijgen van wie ik ben en hoe ik werk.

Ben je op zoek naar mooi bruidsbloemwerk voor jullie huwelijksdag? Neem dan even contact met me op en hopelijk mag ik ook wat voor jullie bruiloft betekenen.

Van Klaveren Bruidswerk levert o.a. in :

* Katwijk, Rijnsburg

* Noordwijkerhout, Noordwijk

* Leiden, Wassenaar, Voorhout

* Lisse, Warmond, sassenheim 

Bij onze bloemenkiosk in 

 * Oud Rijswijk. 

 * Den Haag

 En zaterdag  op de bloemenmarkt op het 

 *Janskerkhof in Utrecht

 

Share our website