Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Mijn naam is Bertine en ik sta al heel wat jaren met bloemen op de markt, net als mijn vader vroeger deed en daarvoor zijn vader. Van Klaveren is dan ook een echt familiebedrijf. Inmiddels werkt ook mijn dochter Christine mee in de zaak, wat ik natuurlijk super bijzonder vind. Meestal maken we het bruidswerk dan ook samen, ze zit al 12 jaar in het vak en runt al 7 jaar haar eigen bloemenkiosk in Rijswijk.

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo

Een aantal jaren geleden ben ik mij gaan specialiseren in bruidswerk, omdat ik merkte dat ik dit echt een geweldig onderdeel van mijn vak vind. Wat is er nou mooier dan een bruiloft nog sfeervoller te maken met ons bruidsbloemwerk.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en deze vormen voor ons altijd het uitgangspunt voor het uitvoeren van de opdracht. Om deze te kunnen vervullen ga we dan ook geen uitdaging uit de weg.
Natuurlijk is het al geweldig om een bruidsboeket en corsages te mogen maken, maar daarnaast kunnen wij ook de trouwlocatie versieren, een autobloemstuk maken, een complete strandtent aankleden met bloemen of zelfs een gehele kerk. Inmiddels hebben we op de meest uiteenlopende locaties mogen aankleden voor het huwelijksfeest.

Zelf geven wij de voorkeur aan een persoonlijke en informele aanpak. Afspraken worden gewoon bij ons thuis gemaakt, waar we een kleine studio hebben ingericht. Hier kunnen we in alle rust de details bespreken zoals gewenste kleuren, vormen, en stijlen, klassiek, bohemian, modern etc.

Een impressie van ons werk vind je op deze website. Ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bruidswerk plaatsen we geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

Nauw betrokken was ik bij het maken van deze website. Ik vind het namelijk belangrijk om ook hier onze persoonlijke stempel op te drukken zodat jullie als bezoekers van onze website een goed beeld krijgen van wie wij zijn en hoe we werken.

Ben je op zoek naar mooi bruidsbloemwerk voor jullie huwelijksdag? Neem dan even contact met ons op en hopelijk mogen wij ook wat voor jullie bruiloft betekenen.

Van Klaveren Bruidswerk levert o.a. in :

* Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg

* Noordwijkerhout, Noordwijk

* Leiden, Wassenaar, Voorhout

* Lisse, Warmond, sassenheim 

Bij onze bloemenkiosk in 

 * Oud Rijswijk. 

 * Den Haag

 En zaterdag  op de bloemenmarkt op het 

 *Janskerkhof in Utrecht

 

Share our website