Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Wij zijn Bertine en Christine en komen uit een familie die nu al 100 jaar in de bloemen werkt , zo had onze vader en opa markten en een bloemenkwekerij.
Wij kunnen zeggen dat dit vak ons met de paplepel is ingegoten.

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo

Bertine :
Al  jaren geleden ben ik mij gaan specialiseren in bruidswerk, omdat ik merkte dat ik dit echt een geweldig onderdeel van mijn vak vind.
En hoe geweldig is dit om dit samen met je dochter te mogen doen.
Wat is er nou mooier dan een bruiloft nog sfeervoller te maken met ons bruidsbloemwerk.En samen een mooi team te vormen.

Christine:
Als kind werkte ik al bij mijn moeder en zo leerde ik het bloemenvak, Toen ik 20 was heb ik mijn eigen bloemenkiosk gehad in Oud Rijswijk. zo leerde ik ook het ondernemersschap.
Mijn eigen beslissingen te nemen. 
Van onze bruidsparen kregen we steeds vaker de vraag wat er nog met hun bruidsboeket kon, nadat ze getrouwd waren.
daarom zijn we ons een aantal jaren geleden ook gaan verdiepen in profesioneel drogen van bruidsboeketten (en bloemen van rouwwerk.)
We hebben daar een aparte site voor gemaakt 

WWW.BLOEMPREPARATIENEDERLAND.NL

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en deze vormen voor ons altijd het uitgangspunt voor het uitvoeren van de opdracht.
Om deze te kunnen vervullen ga we dan ook geen uitdaging uit de weg.
Naast het bruidsboeket corsages en de aankleding voor bij de ceremonie, versieren wij de meest uiteenlopende locaties, een complete strandtent versieren met bloemen en een bloemenboog of zelfs een gehele kerk. Inmiddels hebben we op de meest uiteenlopende locaties mogen aankleden voor het huwelijksfeest.

Zelf geven wij de voorkeur aan een persoonlijke en informele aanpak. Afspraken worden gewoon bij ons thuis gemaakt, waar we een kleine studio hebben ingericht. Hier kunnen we in alle rust de details bespreken zoals gewenste kleuren, vormen enz enz 

Een impressie van ons werk vind je op deze website. Ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bruidswerk plaatsen we geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

Nauw betrokken was ik bij het maken van deze website. Ik vind het namelijk belangrijk om ook hier onze persoonlijke stempel op te drukken zodat jullie als bezoekers van onze website een goed beeld krijgen van wie wij zijn en hoe we werken.

Ben je op zoek naar mooi bruidsbloemwerk voor jullie huwelijksdag? Neem dan even contact met ons op en hopelijk mogen wij ook wat voor jullie bruiloft betekenen.

Van Klaveren Bruidswerk levert o.a. in :

* Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg

* Noordwijkerhout, Noordwijk

* Leiden, Wassenaar, Voorhout

* Lisse, Warmond, sassenheim 

 

 

 

Share our website