Bruidswerk Leiden

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bruidswerk Leiden

In de Gemeente Leiden vinden jaarlijks tussen de 300 en 500 huwelijken plaats. Wie gaat trouwen viert feest en voor deze feestelijke dag mag uw bruidswerk niet ontbreken. Van Klaveren Bruidswerk is al vele jaren de specialist in het leveren en verzorgen van alle bloemsierwerk voor uw bruiloft. Naast bruidsboeketten, autoversiering, corsages en bloemenbogen zijn wij tevens zeer ervaren in het aankleden van uw trouwlocatie of bijvoorbeeld een kerk. 


Foto: Leiden een prachtige stad om in te trouwen. 

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en deze vormen voor ons altijd het uitgangspunt voor het uitvoeren van de opdracht. Om deze te kunnen vervullen gaan wij dan ook geen uitdaging uit de weg. Natuurlijk is het al geweldig om een bruidsboeket en corsages te mogen maken, maar daarnaast kan ik ook de trouwlocatie in Leiden versieren, een autobloemstuk maken, een complete strandtent aankleden met bloemen of zelfs een gehele kerk. 

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke en informele aanpak. Afspraken worden gewoon bij ons thuis gemaakt, waar een kleine studio is ingericht. Hier kunnen we in alle rust de details bespreken zoals gewenste kleuren, vormen, en stijlen, klassiek, bohemian, modern etc. Een impressie van mijn werk vind u elders op deze website. 

Naast de regio Leiden is van Klaveren ook actief in Katwijk, Noordwijk, Wassenaar, Rijnsburg, Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse, Warmond, sassenheim en omgeving.

Leiden is een stad en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Oude Rijn stroomt door Leiden voordat deze – even verderop – in zee uitmondt.

Dankzij de lakennijverheid behoorde Leiden van de late Middeleeuwen tot in de 17e eeuw tot de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Heden ten dage is het met 123.655 inwoners (1 augustus 2020) naar inwoneraantal de vierde gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Leiden is het centrum van een agglomeratie en stadsgewest met onder meer Katwijk.

Leiden staat bekend als studentenstad; het heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is het een toeristische trekpleister, dankzij landelijk bekende musea en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. De bijnaam luidt de Sleutelstad, verwijzend naar de sleutels in het stadswapen.

Leiden bezit over diverse fraaie trouwlocaties die wij graag voor u aankleden. 

Ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bruidswerk plaatsen wij geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

(Bronvermeldingen: Wikipedia, eigen tekst)

Share our website