Hoe werkt het?

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Hoe werkt het?

Meestal komt de aanstaande bruid en/of de aanstaande bruidegom bij ons langs in Katwijk om alles te bespreken. Zelf vind ik het heel prettig om persoonlijk kennis te maken. Zo weet ik voor wie ik het bruidswerk mag maken wat de opdracht nog fijner en persoonlijker maakt.

Vaak heeft men dan al op internet naar voorbeelden gezocht. Dit vormt een goede basis voor het bespreken van de wensen en geeft mij een goed beeld van wat jullie als bruidspaar ongeveer voor ogen hebben. Uiteraard kan ik zelf ook de nodige voorbeelden laten zien. Door alles goed door te nemen, onstaat er uiteindelijk een helder beeld van hoe het bruidswerk eruit moet komen te zien.Hier kan ik dan mee aan de slag, zodat al het bloemwerk op de grote dag voor jullie klaarstaat. 

Het bloemwerk kan worden opgehaald, maar het kan indien gewenst ook door ons worden bezorgd. Wanneer wij de bloemen bezorgen op de gewenste locatie dan brengen wij hier wel bezorgkosten voor in rekening.

Graag tot ziens!

In deze film van Frank de Wit van Q Quality Movies (http://www.qqualitymovies.nl/) zie je een kleurrijk bruidsboeket die wij mochten maken voor dit mooie koppel.

Share our website