Klantervaringen

  • Home
  • Klantervaringen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Hele fijne samenwerking

We hebben voor onze bruiloft bij Bertien het bruidsboeket, stoelvaasjes, grote boeketten voor in de zaal, haardecoratie en een autostuk besteld. De communicatie en samenwerking is heel prettig verlopen. Bertien is aanstekelijk enthousiast en heeft duidelijk plezier in haar werk. Ze heeft ons enorm geholpen en was flexibel qua afleveren en ophalen van accessoires. De bloemstukken waren ronduit prachtig. We hebben veel complimenten gehad. Na de bruiloft hebben de bloemen nog ruim een week in ons huis gestaan, zodat we er extra lang van hebben kunnen genieten. Ga voor persoonlijk contact, enthousiasme, betaalbare en prachtige bloemstukken echt naar van Klaveren Bruidswerk!

Eline de Water

WAUW!

WAUW! Van Klaveren heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd.Naast het trouwboeket en een corsage, hadden we 3 enorme veldboeketten- deze waren echt waanzinnig, kleurrijk en bohemien, precies waar ik op hoopte.Gedurende de dag hebben we heel veel complimenten over de bloemen gehad.Het waren echt' wauw!'-boeketten. De communicatie met Bertine verliep ontzettend goed, ze dacht met alles meteen reageert heel snel. Vaak betaal je voor het woord 'bruiloft' de hoofdprijs, maar dat is hier niet het geval. Al met al zou ik Van Klaveren daarom bij iedereen aanraden

Menno & Malou

In een woord geweldig!

In een woord geweldig! Bertine denkt mee in je wensen en weet dit te realiseren. Daarbij is ze ook eerlijk in wat er in je budget past of juist niet. Communicatie gaat snel en idee├źn kunnen makkelijk veranderen of bijgevoegd worden.Wij hebben enorm genoten van alle bloemstukken die er zijn gemaakt.Het maakte alles erg feestelijk. Het was een echt droomplaatje.

Laura en Ranil

Niks was te gek

Geweldig bloemstuk. Ook voor het bruidsmeisje. Doordat ik Bertine kon appen was het lijntje erg kort. Niks was te gek. De bloemen waren geweldig

Linda nvt

Wij zijn tevreden en kunnen Bertine absoluut aanraden.

Bertine heeft ons geholpen met het bruidsboeket, corsages en vazen met bloemen als aankleding van onze locatie in Leiden.Ze dacht heel goed mee en reageerde altijd heel snel op onze vragen en verzoekjes. Ze was ook erg flexibel en heeft de bloemen op 2 verschillende locaties afgeleverd op verschillende tijden.Het eindresultaat was prachtig en dat ook voor een zeer goede prijs. Wij zijn tevreden en kunnen Bertine absoluut aanraden.

Suzanne & Richard

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen door Bertine en had een andere jurk waardoor ze met de bloemen ook rekening had gehouden, ik had een fotoboekje van Van Klaveren gezien bij mijn kapster en zag er precies zo uit als op de foto En het is echt niet duur!!! Al zou er weer iets anders moeten zijn om bloemen te regelen ga ik weer naar Bertine. Bertine, bedankt voor je tijd en voor het verzorgen van mijn mooie bruidsboeket.

Sandra en Jaap

Mooie corsages, prachtige bruidsbloemen!

Mooie corsages, prachtige bruidsbloemen en bloemen voor op de trouwauto! Duidelijke communicatie snelle reacties op vragen en flexibel in de levering. Absoluut een aanrader.

A &D

Fantastische bloemen van geweldige kwaliteit

Fantastische bloemen van geweldige kwaliteit. Bertine denkt met je mee, doet net een stap extra om het nog mooier te makendan waar je op hoopt, niets is haar te gek, alles met een lach....echt een topper

Colinda nvt

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen voor onze bruiloft. Meerdere boeketten besteld, allemaal perfect naar onze wens. Lieve ,vriendelijke vrouw makkelijk mee te communiceren. Echt van harte aan te raden.

Guido en Renee

Echt heel blij

Echt heel blij met de bruidsbloemen. Bertine heeft ons goed geholpen.

M & D