Klantervaringen

  • Home
  • Klantervaringen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Bedankt!!

Wat waren de bloemen prachtig! Vanaf het eerste moment hebben wij het contact met Bertine als zeer prettig ervaren. Bertine is een lieve en flexibele vrouw die goed luistert naar wensen en dit weet te vertalen in prachtige bloemstukken. Het oversteeg al onze verwachtingen. Het contact met Bertine verliep soepel. Een dag voor de bruiloft konden wij alles ophalen zodat wij nog tijd hadden om zelf vaasjes te vullen en bloemen naar de bakker te brengen. Top kwaliteit voor een hele fijne prijs. Bertine, bedankt!

Jeffrey en Bente Mulder

Prachtig!!

Wat hebben wij toch een prachtig boeket + corsage ontvangen van jou! We zijn er nog steeds trots op. Heel leuk gesprek gehad en voelde gelijk goed. Echt een aanrader! Veel liefs, Ricardo en Miranda

Miranda Van der Meer

Prachtig bloemen prieel

Helemaal naar onze wens. Prachtig mooi afgewerkt prieel en boeket. Helemaal in style van van ons thema. Precies zoals we verwacht hadden. Heel erg bedankt!

Janine Van Delft

Prachtig boeket en decoratie

Wat een prachtige bloemen, superbedankt! Mooier had ik me niet kunnen voorstellen. Niet alleen het boeket was prachtig, maar ook de autoslinger en het prieel boeket en de grote vazen bij de entree, echt een WOW effect, iedereen zei het! Ook top kwaliteit, want na ruim een week staan ze nog mooi thuis te shinen! Daarnaast is Bertine echt een superlieve, meedenkende vrouw, die echt gaat voor het mooiste resultaat. Heel erg bedankt!

Linda Weuring

Prachtige bloemen en super fijne ervaring!

Vanaf het eerste contact met Bertine wist ik dat het goed zou komen! Ze heeft heel fijn meegedacht en daar alle tijd voor genomen. Daarnaast was ze heel flexibel tot op het laatste moment. De bloemen (twee grote boeketten, een groot tafelstuk, en 20 kleine vaasjes) waren echt prachtig en pasten helemaal bij de -ting. Kortom- geen enkel negatief woord over te zeggen. Wij zijn super blij!

Sophie Paulides

Droomboeket

Bertine, wat heb je ons goed geholpen. Ik wist precies wat ik wilde qua bruidsboeket en die had je niet zo heel vaak geloof ik dat je zei, een eenvoudig bruidsboeket met alleen witte roosjes. Echt mijn droomboeket en het is supermooi gelukt om er een prachtig, klassiek, wit bruidsboeket van te maken. Inderdaad met witte roosjes en wat ruscusblad erin. En de corsages waren, met wat andere bloemen erin, daarop afgestemd, het plaatje klopte helemaal! Bertine, nogmaals heel erg bedankt, je doet mooi werk! Liefs Arie en Froukje Romijn

Froukje Romijn

Prachtig!!

We hadden ons oprecht geen beter bloemiste kunnen wensen! Wat heeft Bertine een kunstwerken gemaakt voor ons! Precies zoals we het beschreven hadden. De afspraak bij Bertine om de wensen te bespreken was al enorm gezellig en hartelijk en eigenlijk wisten we toen al dat we de goede keuze hadden gemaakt :) Bertine is heel warm en lief en luistert heel goed naar je wensen. We trouwden de week voor kerst en wilden heel graag kerstachtige bloemwerken die wel chique genoeg waren voor een bruiloft en, wauw, wat een mooie dingen heeft ze gemaakt.. Van het bruidsboeket, de decoratie stukken voor bij de ceremonie, tot de corsages, bruidsmeisjesboeketten en de vaasjes voor bij het diner- alles straalde op en top kerst en stijl uit! Lieve Bertine, heel veel dank voor het bijdragen aan onze droombruiloft!

Louise Hemmes

Precies zoals we het wilde!

De bloemen waren helemaal perfect! We hebben Bertine verteld hoe we het ongeveer wilden: welke kleuren, welke soort bloemen en groen wel, welke niet en dat we graag een speels boeket wilden. Ze heeft van wat wij vertelden precies gemaakt wat we voor ogen hadden. Wauw! En groot dat de bloemstukken waren! Echt waar voor je geld. We hebben corsages (gasten en bruidegom), bruidsboeket, vaasjes voor aan de kerkbanken (later voor op feestlocatie) en een bloemstuk voor ons welkomstbord besteld. Met alles zeer tevreden! De avond voor de grote dag konden de bloemen al worden afgehaald, zodat de vaasjes alvast aan de kerkbanken konden worden gehangen. Top! Toen ik de corsages telde, besefte ik dat we nooit meer het nieuwe aantal gasten hadden doorgegeven. We hadden dus tekort. Bertine gebeld en ze wilde de extra corsages gelijk maken. In een uur hadden we de extra corsages. Echt onwijs dankbaar voor! Bertine, bedankt voor de bloemenpracht!:)

Sanne Schoneveld

Dankjewel Bertine!

De bloemen van Bertine waren geweldig! We bestelden bij haar o.a. prachtige handgemaakte polscorsages voor de bruidsmeisjes (aanrader!), bloemetjes voor op tafel, het bruids- en bruidsmeisjesboeket en losse bloemen voor op de taart. Overzichtelijke (en in vergelijking hele schappelijke!) prijslijst waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. Communicatie was vlekkeloos, Bertine reageert meteen op berichten en bijbestellen of wijzigen was geen enkel probleem. Ik mocht zelfs bij haar op de veiling bloemen komen halen voor op de taart! En de boeketten zelf hebben al m'n verwachtingen overtroffen. Kleurrijk, vers en Bertine vond zelfs nog totaal buiten het seizoen de pioenrozen die ik zo graag wilde. Ik had geen idee wat voor een meerwaarde bloemen kunnen hebben op een bruiloft, maar als ik de véle positieve reacties van onze gasten mag geloven, is geen bruiloft compleet zonder bloemen van Bertine. De onze in ieder geval niet. Bertine, nogmaals ontzettend bedankt!

Isabelle Ree

Hele fijne samenwerking

We hebben voor onze bruiloft bij Bertien het bruidsboeket, stoelvaasjes, grote boeketten voor in de zaal, haardecoratie en een autostuk besteld. De communicatie en samenwerking is heel prettig verlopen. Bertien is aanstekelijk enthousiast en heeft duidelijk plezier in haar werk. Ze heeft ons enorm geholpen en was flexibel qua afleveren en ophalen van accessoires. De bloemstukken waren ronduit prachtig. We hebben veel complimenten gehad. Na de bruiloft hebben de bloemen nog ruim een week in ons huis gestaan, zodat we er extra lang van hebben kunnen genieten. Ga voor persoonlijk contact, enthousiasme, betaalbare en prachtige bloemstukken echt naar van Klaveren Bruidswerk!

Eline de Water

WAUW!

WAUW! Van Klaveren heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd.Naast het trouwboeket en een corsage, hadden we 3 enorme veldboeketten- deze waren echt waanzinnig, kleurrijk en bohemien, precies waar ik op hoopte.Gedurende de dag hebben we heel veel complimenten over de bloemen gehad.Het waren echt' wauw!'-boeketten. De communicatie met Bertine verliep ontzettend goed, ze dacht met alles meteen reageert heel snel. Vaak betaal je voor het woord 'bruiloft' de hoofdprijs, maar dat is hier niet het geval. Al met al zou ik Van Klaveren daarom bij iedereen aanraden

Menno & Malou

In een woord geweldig!

In een woord geweldig! Bertine denkt mee in je wensen en weet dit te realiseren. Daarbij is ze ook eerlijk in wat er in je budget past of juist niet. Communicatie gaat snel en ideeën kunnen makkelijk veranderen of bijgevoegd worden.Wij hebben enorm genoten van alle bloemstukken die er zijn gemaakt.Het maakte alles erg feestelijk. Het was een echt droomplaatje.

Laura en Ranil

Niks was te gek

Geweldig bloemstuk. Ook voor het bruidsmeisje. Doordat ik Bertine kon appen was het lijntje erg kort. Niks was te gek. De bloemen waren geweldig

Linda nvt

Wij zijn tevreden en kunnen Bertine absoluut aanraden.

Bertine heeft ons geholpen met het bruidsboeket, corsages en vazen met bloemen als aankleding van onze locatie in Leiden.Ze dacht heel goed mee en reageerde altijd heel snel op onze vragen en verzoekjes. Ze was ook erg flexibel en heeft de bloemen op 2 verschillende locaties afgeleverd op verschillende tijden.Het eindresultaat was prachtig en dat ook voor een zeer goede prijs. Wij zijn tevreden en kunnen Bertine absoluut aanraden.

Suzanne & Richard

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen door Bertine en had een andere jurk waardoor ze met de bloemen ook rekening had gehouden, ik had een fotoboekje van Van Klaveren gezien bij mijn kapster en zag er precies zo uit als op de foto En het is echt niet duur!!! Al zou er weer iets anders moeten zijn om bloemen te regelen ga ik weer naar Bertine. Bertine, bedankt voor je tijd en voor het verzorgen van mijn mooie bruidsboeket.

Sandra en Jaap

Mooie corsages, prachtige bruidsbloemen!

Mooie corsages, prachtige bruidsbloemen en bloemen voor op de trouwauto! Duidelijke communicatie snelle reacties op vragen en flexibel in de levering. Absoluut een aanrader.

A &D