Vaasjes voor aan de stoelen € 12,50 incl lint Vaasjes op tafel vanaf € 15,00 Al onze vazen lenen we uit.

  • Home
  • Prijzen
  • Algemeen
  • Vaasjes voor aan de stoelen € 12,50 incl lint Vaasjes op tafel vanaf € 15,00 Al onze vazen lenen we uit.

Vaak worden de vaasjes eerst bij de ceremonie aan de stoelen gehangen, wij zorgen ervoor dat er linten aan zitten. Dezelfde vaasjes worden vaak meegenomen naar de locatie waar ze  weer mooi bij het eten of de feesttafels worden gebruikt. De kosten voor de bloemen in vaasjes bedragen € 12,50 ( Dit is inclusief het lint en het lenen van de vaasjes)

We lenen ook lage brede vaasjes uit, deze zijn heel geschikt voor op de feesttafels. Deze vaasjes geven wel het gevoel van een feestelijk versierde zaal, maar zonder dat de gasten aan de tafel tegen de bloemen aankijken. Deze lage brede vaasjes zijn dan weer een stuk meer gevuld dan de vaasjes die hiervoor besproken zijn. Ze maken de trouwlocatie nog feestelijker. Deze bloemvaasjes kosten € 15,00. Dit is ook weer inclusief het lenen van het glaswerk.

Eigenlijk hebben we vele verschillende soorten vazen en voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen tijdens een gesprek in onze studio in Katwijk ook voorbeelden van de verschillende vaasjes laten zien.

Afspraak maken

Share our website